Privat Dagpleje i Hjørring

 

Efter flere år som pædagog i både børnehave og vuggestue, valgte jeg at starte op som privat dagplejer pr. 1. januar 2013.

Jeg kan tilbyde børnene trygge omgivelser og masser af omsorg, og vil gerne gøre en forskel for de børn, jeg er sammen med i hverdagen. Det føler jeg, at jeg kan gøre ved at arbejde i eget hjem, og dermed selv sætte dagsordenen. Jeg kan give børnene en stabill og rolig, men også sjov og udfodrende hverdag.

Til at begynde med er det vigtig, at barnet, forældrene og jeg lærer hinanden godt at kende, så vi fremover kan få det bedste samarbejde omkring barnet.

Jeg har på baggrund af min uddannelse og erfaring en faglig og personlig viden, som jeg drager stor nytte af i mit samvær med børnene. Se afsnittet om faglig viden.

Privat dagplejere er ikke underlagt et budget fra kommunen, så jeg bestemmer selv, hvad der skal bruges af midler på ture, legetøj osv. Og da jeg får løn af børnenes forældre, bliver jeg heller ikke ramt af nedskæringer i det offentlige, og kan derfor opretholde et højt niveau i dagplejen.

Kontakt mig på tlf. 20 65 31 14, og find ud af om min dagpleje er det rigtige for jeres barn. :-)

Ønsker du....

 • ...at dit barn skal passes af en uddannet pædagog med masser af erfaring?
   
 • ...at undgå besparelser i den offentlige børnepasning?
   
 • ...selv at vælge, hvem der skal passe dit barn?
   
 • ...fleksibilitet ifht. mad og andre ønsker for dit barn?
   
 • ...at spare ca. 600 kr. hver måned på pasningsudgifter?

...så overvej om ikke en privat dagpleje er den rigtige løsning for din familie.
Kontakt mig, så vi kan få en snak.